TESTIMONI

TESTIMONI PENGGUNA
 

      WAN ROHANA WAN HUSSAIN             UMUR : 28           TEL : 019-9533285
 “ Saya mengandung anak yang ke 3 dan doktor memberi suntikan insulin sebanyak 3 kali sehari(mlm 10cc, pagi 8cc, tghari 6ccc) kerana saya mengidap kencing manis. Bacaan gula dalam darah pada waktu pagi 7.5 m/mol, tengahari bacaannya sekitar 5.9 m/mol, petang 5.2 m/mol dan malam 5.9 m/mol. Yang menakjubkan saya hari pertama saya minum Himax5 tanpa suntikan insulin bacaan paras gula pagi 5.2m/mol, tghari 5.9m/mol, petang 5.8m/mol dan malam 4.6 m/mol. Semenjak daripada hari tersebut saya terus mengamalkan Himax5 tanpa suntikan insulin lagi. Saya rasa segar dan cergas dan baby saya begitu aktif. Alhamdulillah… terima kasih kepada Kak Ti yang mencadangkan Himax5.”
      
HALIJAH BINTI YUSOFF        UMUR : 56 TAHUN                TEL: 019-9125348
“Saya mengalami penyakit tekanan darah rendah dan kencing manis. Setiap hari saya rasa letih dan tidak bermaya. Satu hari saya demam dan badan saya terlalu lemah tetapi saya tidak mahu ke hospital. En. Mat Rozi telah mencadangkan saya Himax5 untuk diamalkan 3 kali sehari. Kesannya sangat memberangsangkan keesokannya saya rasa bertenaga dan ada selera makan. Tekanan darah saya sudah kembali normal dan saya mampu bekerja seperti biasa. Selepas itu saya beri Himax5 kepada ibu saya yang berusia 80 tahun kerana mengidap kencing manis dan darah tinggi dan sedikit masalah jantung. Selepas beberapa hari saya lihat ibu saya semakin sihat. Selepas dibuat pemeriksaan tekanan darah beliau kembali normal dan kencing manis terkawal. Syukur kepada ilahi dan terima kasih En. Mat Rozi Himax5.


  GAYAH BINTI HAMAT                   UMUR: 69 TAHUN                 TEL: 014-5151302
Saya menderita akibat  penyakit buah pinggang, darah tinggi serta ghout yang kronik dan penyakit jantung. Saya telah melakukan PD( cuci buah pinggang menggunakan air dengan cara menebuk perut)  sebanyak  empat kali dan doctor menasihatkan saya supaya mencuci darah secara homodialisis. Anak saya  telah mengesyorkan saya meminum air alkali Himax5 sebanyak 3 gelas sehari secara berterusan. Alhamdulillah penyakit  saya semakin pulih dan sampai sekarang saya tidak perlu lagi membuat PD. Tubuh saya semakin kuat dan ghout yang dialami semakin pulih. Alhamdulillah darah tinggi saya sudah menjadi normal dan penyakit jantung saya tidak lagi mengganggu pergerakan saya. Terima kasih Himax5.
 

    NORIAH ARIFFIN     UMUR : 43 TAHUN                               TEL: 017-9337593
 
“Saya mengalami masalah sembelit yang kronik sudah lama. Berbagai produk sudah saya cuba sehingga saya diperkenalkan Himax5. Kali pertama saya menggunakan Himax5 pada waktu malam Alhamdulillah keesokan pagi saya tidak sembelit lagi dan saya rasa sangat puas. Selepas mengamalkan Himax5 selama  sebulan berat badan saya menurun dan saya rasa sihat dan bertenaga.”           

No comments:

Post a Comment